Descoperă povestea SKYLINE

De peste 15 ani, specialiști în domeniul sistemelor de instalații

Misiunea Skyline Engineering este de a oferii soluții și tehnologii complexe în domeniul sistemelor de instalații, indiferent de complexitatea proiectului, pentru a acoperi nevoile fiecărui business.

Experiența de peste 15 ani în domeniu ne oferă perspectiva amplă a posibilităților, precum și oportunitatea de inovare, astfel încât să aducem fiecare proiect din stadiul de consultanță la stadiul de punere în funcțiune și finalizare.

Urmărim să oferim cele mai eficiente soluții, acoperind întreaga arie de servicii din domeniul instalațiilor, de la consultanță și proiectare, până la execuție și mentenanță. Accesăm cele mai noi tehnologii din domeniu, astfel încât fiecare proiect să fie conectat la standardele actuale.

Prioritatea noastră este calitatea execuției și a echipamentelor utilizate, astfel încât voi să beneficiați de eficiența și confortul de lungă durată a sistemelor utilizate.

Serviciile noastre includ tot ce aveți nevoie, de la proiectare și consultanță, până la partea de execuție și mentenanță a soluțiilor complete de instalațiipe care le dezvoltăm special pentru nevoile dumneavoastră.

Suntem în permanență la curent cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Furnizăm sisteme de energie alternativă și soluții inteligente pentru ca proiectul dumneavoastră să fie cât mai eficient energetic și la standardele actuale. În același timp punem accent pe calitatea echipamentelor și a execuției astfel încat să aveți parte de un confort maxim pe toată durata de viață a sistemelor utilizate. 

Echipa Skyline

Descoperă oamenii din spatele fiecărui proiect de succes.

Atunci când alegi Skyline, te bucuri de o echipă completă de specialiști în domeniu, pregătită să preia un proiect din stadiul de concept și să-i traseze o traiectorie în realitate.

Punem accent pe inovație, calitate și siguranță în fiecare etapă de dezvoltare și prin fiecare membru al echipei noastre.

Certificări

Urmărim atent normele legislative naționale și europene pentru fiecare etapă a proiectelor noastre și certificăm expertiza în domeniu al fiecărui membru al echipei Skyline.

Împreună, inovăm pentru un viitor sigur.