Servicii și domenii

Servicii oferite

Când alegi Skyline, alegi o echipă cu experiență de peste 15 ani în domeniul instalațiilor. Alegi cu încredere soluțiile potrivite businessului tău, indiferent de complexitatea lor. Descoperă toate serviciile noastre.

Consultanță

În această etapă inițială lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a înțelege care sunt nevoile pe care le aveți și ce vă doriți de la proiect.

Proiectare

Proiectarea solutiilor  vor ține cont de nevoile dumneavoastra și vor urmări eficientizarea la maxim a clădirii din punct de vedere al consumului energetic, a costurilor și a fiabilității în timp a instalațiilor executate de noi. 

Instalare și implementare

Instalarea precum si punerea in functiune a unui sistem sunt factori determinanti pentru modul de functionare in timp a acelui sistem. SKYLINE acorda o importanta deosebita acestor doua procese, asigurandu-se ca sunt intotdeauna realizate si supervizate de catre tehnicieni si ingineri instruiti, certificati, cu experienta in operarea sistemelor respective.

Management de proiect

SKYLINE ENGINEERING dispune de un departament de project management cu persoane experimentate in coordonarea si derularea lucrarilor de constructii, instalatii de curenti slabi si infrastructura IT&C.

Concept

Dorim să vă aducem idea la realitate iar pentru asta suntem deschiși la toate nevoile pe care le aveți și vă suntem alături din etapa de concept și până la finalizarea tuturor sistemelor pe care le proiectăm special pentru dumneavoastră. 

Mentenanță și service

Prin serviciul de mentenanță vă asigurăm de buna funcționalitate a tuturor sistemelor noastre după executarea și punerea lor în funcțiune. 

domenii de activitate